Cookies

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

print paginaARTtube On Stage

vr 07 feb 2014 - 20u00 tot 22u30

Geweest

VERRASSENDE KUNSTVIDEO'S IN HUISKAMERSETTING MET EEN OVERHEERLIJKE WAFEL

Vanwege succes herhaald: internetvideo's over kunst en design op het grote scherm! ARTtube is het videokanaal van musea uit Nederland en België. Samen met de Brakke Grond nodigen we je uit voor een vrolijke en verrassende avond waar je in luie setting, gezamenlijk video's bekijkt onder het genot van een warme wafel. Zes bijzondere sprekers kiezen hun favoriete internetvideo over kunst en gaan daarover met elkaar in gesprek.

De gasten zijn: Dagan Cohen (Upload Cinema), Laura Stamps (Gemeentemuseum Den Haag), kunstenaar Berend Strik, curator Ine Gevers en stadskunstenaar van Den Bosch Lucas de Man. De presentatie is in handen van Andrea van Pol.

's Middags wordt de ARTtube Academie georganiseerd met presentaties, een panelgesprek en workshops speciaal voor de culturele sector en voor studenten die geinteresseerd zijn in kunstvideo's.

Ben je erbij? Sluit je aan bij het Facebook event.

Met je kaartje voor de ARTtube Academie heb je gratis toegang tot ARTtube On Stage. Wel even reserveren via onze kassa op 020-6266866.

ARTtube: Nederlandse en Vlaamse musea verenigd
ARTtube is een collectief videoplatform voor kunst en design in Nederland en België. Het Stedelijk Museum Amsterdam, M HKA in Antwerpen, Gemeentemuseum Den Haag, De Pont in Tilburg en Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam publiceren op ARTtube video's van hoge kwaliteit over kunst en vormgeving, de meeste in eigen beheer en vanuit de eigen expertise ontwikkeld.

www.arttube.nl

Programma

 Volledig programma

Hou mij op de hoogte

Ja! ik wil nieuws per email en/of per post ontvangen.  Inschrijven