Cookies

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

print paginaKarin Laglas Arcam Architectuurlezing

di 06 mrt 2012 - 20u15

Geweest

Arcam te gast in de Brakke Grond

Karin Laglas is sinds 1 januari 2011 decaan van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft. Daaraan voorafgaand heeft ze een kwart eeuw gewerkt in de bouw- en vastgoedsector. Na haar opleiding tot civiel ingenieur in Delft trad ze als bouwprojectmanager in dienst bij organisatie-adviesbureau Twynstra Gudde. Vervolgens werkte ze langere tijd bij projectontwikkelaar MAB aan binnenstedelijke gebieden in binnen- en buitenland. Aansluitend op een directeurschap in Parijs voor dit bedrijf, werd ze in 1998 directeur van MAB Nederland en enige jaren later directeur van de multinanational MAB Group. In 2004 stapte ze over naar belegger Rodamco en in 2007 naar ontwikkelaar OVG. Alvorens de functie van decaan te aanvaarden was Laglas ruim een jaar interim-directeur van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Laglas werkte veel en intensief samen met architecten en stedebouwers en geldt als ervaren vastgoeddeskundige, met name inzake binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in samenwerking met publieke partijen. Naast haar werk als decaan vervult Laglas commissariaten bij Twynstra Gudde en Development Company Greenport Venlo. Verder is ze lid van de Raad van Toezicht van het Westfries Gasthuis, bestuurslid van het Forum voor Stedelijke Vernieuwing en lid van het Amsterdamse Stad-Forum.

Karin Laglas treedt op in de Brakke Grond in het kader van 'Redefining Architecture'. Zij zal onder meer stilstaan bij de toekomst van het architectenvak.

Toegang: € 10, studenten € 7,50
Kaartverkoop: ARCAM, Prins Hendrikkade 600, en op de avonden zelf, indien voorradig, aan de zaal vanaf 19.30 uur. Reserveren is niet mogelijk.

 

Programma

 Volledig programma

Hou mij op de hoogte

Ja! ik wil nieuws per email en/of per post ontvangen.  Inschrijven