Cookies

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

de Brakke Grond buiten

print paginaZalen huren in de Brakke Grond


De Brakke Grond verhuurt zalen voor verschillende functies in hartje Amsterdam.
De grote en kleine zalen van de Brakke Grond zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik. Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte zaal. Naast de karakteristieke Rode Zaal, verhuren wij onder andere de Expozaal en Tuinzaal aan grote en kleine groepen. Bovendien is de Brakke Grond ook een officiële trouwlocatie in Amsterdam.

Zaalverhuur met technische ondersteuning en catering
Uiteraard bieden we méér dan ruimte alleen. Als ervaren, professioneel kunstenbedrijf hebben wij de techniek en het personeel in huis om aan alle wensen van onze gebruikers te kunnen voldoen. Onze zalen zijn multifunctioneel wat betreft aankleding, licht en geluid, tribune- en podiumopstelling en multimedia-ondersteuning.

Hetzelfde geldt voor de horeca-voorzieningen in de Brakke Grond. Het sfeervolle Eetcafé heeft een team van creatieve cateraars dat klaar staat om met Vlaamse goesting de innerlijke mens te behagen: van eenvoudige hapjes en drankjes tot uitgebreide lunch- en dinerarrangementen.

Wij bieden je op deze site alvast een kijkje in de zalen van de Brakke Grond. In het menu rechts vind je meer informatie over de betreffende zalen. Momenteel werken we bovendien aan het opnieuw inrichten en moderniseren van een aantal zalen. Neem voor de meest actuele stand van zaken en mogelijkheden contact met ons op. Voor de uitgebreide mogelijkheden van het Eetcafé verwijzen we je naar de Eetcafépagina>>

Meer informatie over zaalverhuur in de Brakke Grond
Neem contact op met Mirjam Coelho, T +31 (0)20 622 90 14, verhuur@brakkegrond.nl

 

Programma

 Volledig programma

Hou mij op de hoogte

Ja! ik wil nieuws per email en/of per post ontvangen.  Inschrijven