Trilogie van Sachli Gholamalizad / KVS

A reason to talk

Onlangs ging Sachli Gholamalizads derde solo Let us believe in the beginning of the cold season in première. De Brakke Grond grijpt deze gelegenheid aan om haar drie solo's op drie opeenvolgende dagen op de planken te brengen. In alledrie de voorstellingen binnen deze trilogie buigt Sachli zich aan de hand van haar persoonlijke (familie)geschiedenis over de plaats van het individu in de maatschappij, migratie en de positie van de vrouw. 

Sachli Gholamalizad

Sachli Gholamalizad is actief in film, televisie en theater. Ze studeerde theater aan het RITCS in Brussel en volgde acteerlessen bij Jack Waltzer in Parijs. In 2013 maakte ze haar eerste stuk, A reason to talk, het eerste deel van een trilogie. De productie won verschillende prijzen (o.m. Fringe First 2015, Circuit X, Roel Verniers, Shortlist Amnesty International), tourde op verschillende plekken en werd bijzonder enthousiast onthaald. In 2016 maakte ze haar tweede stuk (Not) My Paradise.  Ze is een van de KVS-gezichten en voor de komende jaren kunstenaar in residentie van de Vooruit in Gent. In mei 2019 bracht ze haar derde solovoorstelling Let Us Believe in the Beginning of the Cold Season op de planken in KVS en op Kunstenfestivaldesarts. Nu laat ze alledrie de voorstellingen in de Brakke Grond zien. 

Gemist

Deze agenda items zijn geweest.

di 08 okt 2019

wo 09 okt 2019

 • Sachli Gholamalizad / KVS

  (Not) My Paradise
  Sachli Gholamalizad verkent de geschiedenis van haar Iraanse grootouders, eigenaars van een mondaine nachtclub
  Locatie: Grote zaal
  Tijd: 20:30

do 10 okt 2019

 • Sachli Gholamalizad / KVS

  Let us believe in the beginning of the cold season
  Sachli Gholamalizad verkent, met twee Iraanse kunstenaressen als vertrekpunt, wat het betekent om vandaag als vrouw te leven
  Locatie: Grote zaal
  Tijd: 20:30