Aan tafel! Met professor Duyvendak

Professor Jan Willem Duyvendak, hoogleraar sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, vertelt tijdens een lekkere maaltijd welke strategieën mensen gebruiken om zich thuis te voelen.

Op woensdag 24 mei schuif je aan voor Vlaamsche pot met een minicollege. Wat is de invloed van globalisering en de politiek op ons thuisgevoel? Professor Jan Willem Duyvendak, hoogleraar sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, vertelt tijdens een lekkere maaltijd welke strategieën mensen gebruiken om zich thuis te voelen.

 

Duyvendak is de schrijver van The Politics of Home. Nostalgia and Belonging in Western Europe and the United States. Host van de avond is Theatermaker Michaï Geyzen. Na het etentje kun je naar de voorstelling KOPFKINO FM of naar de filmscreening Brussels, 2016

Bestellen:


Koop je Aan tafel!-ticket in de webshop voor €15. Hiermee kun je naar Aan tafel! in combinatie met de filmscreening Brussels, 2016. Daarna krijg je de optie om voor €10 een supplement te boeken als je naar de voorstelling KOPFKINO FM wilt i.p.v. naar de screening.