ADE 2018: Brussels by Night

Kiosk Radio @ Radio Radio

De ADE-week beginnen doen we dit jaar met hoog bezoek uit Brussels. Radiocollectief Kiosk verruilt voor een hele dag hun thuisbasis in het Brusselse parc royal voor de gloednieuwe DJ / livestream / online radio selector hub Radio Radio, dat sinds een paar maanden in het Westerpark gevestigd is!

Vroege uurtjes: Kiosk Radio takeover / Late uurtjes: Kiosk invites Ensemble x Kalahari Oyster Cult

Kiosk staat in de eerste plaats bekend als de houten hut, middenin het Parc Royal, waar je zowat alle ruwe diamanten - DJ's / -producers /-collectieven en -labels kan terugvinden uit het Brusselse. Elke namiddag krijgen zij de ruimte om in de idyllische setting live sets te presenteren, en verzoekjes zijn nooit ver weg. Maar Kiosk is meer dan dat. Bovenal vormen zij een goed georganiseerd leger van elektronische muziekliefhebbers die mekaar hebben gevonden door hun liefde voor de dansvloer. Hun wapen bij voorkeur: een explosie en wervelwind aan elektronische genres en esthetiek. 

En een hele dag ten huize Radio Radio, dat betekent zowel in de vroege, als in de late uurtjes. Overdag nodigt Kiosk Brussels talent uit als ALiA, Soumaya Phéline, Victor de Roo, DJ Vega en hun eigenste Kiosk Soundsystem. Daarna duiken ze de nacht in met een dubbele label night met aan de ene zijde Kong & Gratts van het Brusselse Ensemble label, aan de andere zijde Rey Colino van het Amsterdams-Brusselse Kalahari Oyster Cult!

Vroege Uurtjes: Kiosk takeover met o.a. ALiA, Victor de Roo

VICTOR DE ROO

 

SOUMAYA PHELINE

 

DJ VEGA

 

ALIA

 

KIOSK SOUNDSYSTEM

 

 

Late uurtjes: Kiosk invites Ensemble x Kalahari Oyster Cult

KONG & GRATTS (Ensemble)

 

REY COLINO (Kalahari Oyster Cult)