ADE'16 bij de Brakke Grond

Amsterdam Dance Event

Dit jaar is de Brakke Grond weer spil van ADE in het hartje van Amsterdam. De Brakke Grond is een officieel ADE ticket en info centrum waar ook alle ADE merchandise beschikbaar is. 


 


 

Voor alle ADE evenenemten in de Brakke Grond
Klik hier.

18 oktober: Info en tickets

Voor meer informatie en tickets, klik hier!

19 oktober: ADE Green

ADE Green, de baanbrekende conferentie die ingaat op duurzaamheid, innovatie en sociale verandering rondom festivals en de muziek industrie met dit jaar voor het eerst een Vlaamse spreker: Joris Becker van Tomorrowland.

Onze tip! Onderdeel van ADE Green is onder andere: Happy Belly, Happy Planet, The Truth Behind Food Choices waarbij de impact van onze voedselconsumptie onder de loep word genomen en duidelijk word gemaakt dat festivals een grote verandering kunnen maken, met panellid Martijn Van der Walle van Ieperfest.

Voor meer informatie over ADE Green klik hier

20, 21 en 22 oktober

Van donderdag tot en met zaterdag zijn er verschillende evenementen bij de Brakke Grond. 
Zo is er een foto expositie van Joris Voorn, Pioneer DJ en Native Sessions stellen hun nieuwste materialen en worden befaamde artiesten geinterviewd tijdens de ADE Music Talks. Tijdens deze Talks zal ook het beste uit Belgie en Nederland aan bod komen met o.a. Yves Deruyter (BE), Dimitri (NL), Luciën Foort (NL), Sven van Hees (BE), Jaydee (NL), Marcello (NL) en veel meer. 

Voor alle evenementen en meer informatie, klik hier.