de Brakke Grond / Paradiso / Beyond the Spoken

Amenra 20th anniversary: The Building of the Free Church

Het laatste weekend van september zal Amenra in haar volle artistieke glorie neerdalen in Amsterdam. In samenwerking met de band en poptempel Paradiso en Beyond the Spoken presenteren we een weekend lang Amenra. Met naast de exclusieve Nederlandse show van 2019 een goedgevuld programma waar verder wordt ingegaan op de thematiek rondom de band waarmee het 20ste jubileum van de excentrieke band wordt gevierd.

The Building of the Free Church

In het monumentale Paradiso zal Amenra op 28 september een volledige avond vullen met naast een eigen show een aantal bevriende artiesten die het gebouw vereren met hun aanwezigheid. 

Bij ons in huis zullen andere aspecten van het artistieke spectrum van Amenra worden getoond in samenwerking met Beyond The Spoken. Een met aandacht samengestelde serie van dans, performance, gesprekken, exposities, muziek en videowerk door Amenra en andere gelijkgestemde artiesten zal deze drie dagen te zien zijn. Waaronder een post-metal-dance performance van choreografe Natalia Pieczuro en Amenra frontman Colin H. Van Eeckhout, de interactieve, confronterende gespreksperformances van Peter Aers en een door Amenra gecureerd muziekprogramma in onze sfeervolle rode zaal. De volledige invulling van dit programma zal de komende weken bekend worden gemaakt. 

Kaarten voor het optreden in Paradiso en passe-partouts voor het volledige weekend zijn vanaf nu verkrijgbaar. Kaarten voor het specifieke programma bij de Brakke Grond zullen beschikbaar zijn als de shows worden aangekondigd. 

vr 27 sep 2019

za 28 sep 2019

zo 29 sep 2019