De Brakke Grond / Mister Motley

'Kan niet bestaat niet'

Iedere maker koestert wel een werk dat hij of zij nooit heeft kunnen maken. Waarom lukte dat niet? Na een succesvolle eerste editie organiseert Mister Motley samen met de Brakke Grond voor de tweede keer 'Kan niet bestaat niet’: vijftien Nederlandse en Vlaamse kunstenaars zullen in bijzijn van het publiek een werk ontsluiten dat om welke reden dan ook het daglicht nooit zag. 

 

Voorafgaand aan de avond toont kunstenaarsduo Sarah & Charles de performance The Creative Spa, om 19:00 uur in de Witte Zaal. Aanmelden is niet nodig maar de capaciteit is hiervoor beperkt (max 25 deelnemers).

De installatie Vanity of Vanities is vanaf 18 januari te zien en maakt vanaf 31 januari t/m 8 februari deel uit van festival Beyond the Black Box dat plaatsvindt in de Brakke Grond. 

De deelnemende kunstenaars zijn o.a. : Charl Landvreugd, Arna Mačkić, Gabriel Lester, Silvia Martes, Louwrien Wijers, Bert Scholten, Leonard van Munster, Renske van Enckevort, Josse Pyl, Sarah & Charles, Maika Garnica en Chloë Delanghe. De avond wordt gemodereerd door Vibeke Mascini.