DocLab: Humanoid Cookbook

DocLab Expo


De tentoonstelling in De Brakke Grond is ingericht als een restaurant voor digitale kunst. Met meer dan 30 interactieve documentaires, culinaire performances en onvoorspelbare experimenten waarin menselijk gedrag en technologie elkaar ontmoeten. Kom spelen met kunstmatige intelligentie, dompel je onder in VR Cinema of proef alternatieve recepten voor de toekomst.

DocLab Expo


De DocLab Expo is dit jaar ontworpen als restaurant voor digitale kunst. Op het menu staan meer dan 30 interactieve documentaires, culinaire performances en interactieve experimenten met menselijk gedrag en technologie van o.a. Dries Depoorter,  Ross Goodwin, Wendy Gutmann, Anagram, Klasien van de Zandschulp en Emilie Baltz, Ali Eslami, Mikhail Zygar, Shirin Anlen, Sophia Al-Maria en Mirka Duijn. Alle namen via IDFA.nl.

 

▶︎ Openingstijden: alle dagen van 09.00 tot 23.00 uur met uitzondering van 25 november (09.00 - 18.00 uur). Voor sommige projecten gelden afwijkende openingstijden en is reserveren verplicht. Meer informatie over de reservaties via IDFA.nl

▶︎ Elke dag vindt er een gratis rondleiding plaats om 15:30. Inschrijven is niet verplicht!