Korte Golf 2017

Grenzeloos Geluid / In The Dark / deBuren

Korte Golf is een jaarlijkse wedstrijd voor de mooiste radio van drie minuten. De beste inzendingen zijn te horen tijdens een klankvolle luisternamiddag. 

 

Korte Golf is een jaarlijkse radiowedstrijd voor de mooiste radio van 3 minuten. De beste inzendingen zijn op zondag 17 december 2017 te horen tijdens een luisternamiddag in Amsterdam in de Brakke Grond. De presentatie is in handen van Katharina Smets en Lotte van Gaalen.

 

Wie gaat die Korte Golf prijs eigenlijk uitreiken? De jury van dit jaar bestaat uit Randy Vermeulen - redacteur VPRO Podcasts en VPRO Dorst, journalist en culinair recensent Hiske Versprille en radiomaakster en -docent Eva Moeraertdie er al twee keer met de prijs vandoor ging!

 

Denk bij radio niet alleen aan wat door de ether schalt, maar ook aan de sprankelende audioverhalen in podcasts. Een hoorspel, radiodocumentaire, soundscape en alles wat daar tussenin zit kan meedingen naar de hoofdprijs. De hoofdprijs wordt uitgereikt door een professionele jury, de fans kunnen stemmen op de publieksprijs. En de jongste deelnemers (-16) maken kans op Het Korte Golfje.

 

Beluister hier alvast vorige inzendingen, jurywinnaars en publiekslievelingen!