Loes Swaenepoel en Tim Taveirne

Stil(l)

Loes Swaenepoel en Tim Taveirne studeren aan de masteropleiding Drama van KASK/School of Arts in Gent. Stil(l) is hun afstudeervoorstelling.

twee
de stem
van de vrouw
op de radio
ze zegt
kaakslag

een
we zijn moe
we kloppen het zand
uit onze schoenen

Stil(l) is een dans, een lied, over twee mensen die zoeken naar wat hen verbindt. In hun zoektocht naar iets gemeenschappelijks stellen ze vragen, benoemen en herdefiniëren ze. Tussen einde en begin ligt onontgonnen ruimte.

Geïnspireerd door Julian Barnes’ roman Levels of Life en het werk van de Servische schilder Goran Djurović, schreef Tim een tekst voor twee ‘stemmen’.

Onderdeel van het Amsterdam Fringe Festival 2017.

www.amsterdamfringefestival.nl

We Are Public

De voorstelling op 12 september is onderdeel van de We Are Public-selectie.
We Are Public-leden kunnen op de dag zelf, vanaf het moment dat de kassa opengaat, een kaartje halen.

Loes Swaenepoel (1994) speelt en maakt theater. Ze studeert Drama aan KASK/School of Arts in Gent. Ze speelde bij De Werf (We Are The Streets), De Zinderij (Vlek) en maakt deel uit van Compagnie de Kolifokkers. Ze werkte reeds meermaals samen met regisseur Simon D’Huyvetter (alumni KASK) voor o.a. de voorstellingen Wilt Hard bij Blauwhuis en Wij. Met die laatste werden ze geselecteerd voor het prestigieuze The World Festival of Children’s Performing Arts in Japan.

Tim Taveirne (1994) speelt, schrijft en maakt theater. Hij studeert in 2017 af aan de masteropleiding Drama van KASK/School of Arts in Gent. Hij speelde reeds mee in verschillende Vlaamse en Nederlandse kortfilms en de Belgisch–Italiaanse langspeelfilm Caffè van Cristiano Bortone. Hij schrijft freelance voor Concertgebouw Brugge en De Morgen. Met een fragment uit Stil(l) werd hij genomineerd voor de SOET Poëzieprijs 2017.

Van & metLoes Swaenepoel & Tim Taveirne
TekstTim Taveirne
CoachingAbke Haring, Bauke Lievens & Jan Steen
KostuumsCisse Royens
Advies scenografieMathias Prenen
TechniekOle Ceenaeme
ProductieKASK/School of Arts
Met dank aanCAMPO Kunstencentrum & Theater Zuidpool
Met bijzondere dank aanGrégory Abels, Fabrice Delecluse, Mieja Hollevoet, Frederik Le Roy, Niels Putman & Katrien Vuylsteke Vanfleteren