Luisteren in de foyer

In de foyer van de Brakke Grond zijn drie dagen lang verschillende audioverhalen te horen. Luister naar de mooiste 1 Minuutjes en de werken geselecteerd door Woord. 

Woord
Woord, dé verzamelplek voor verhalende radio, verzorgt een luisterinstallatie met de mooiste radioverhalen van de Publieke Omroep. Aan de luisterpalen in de foyer is een selectie verhalen te horen die speciaal voor Woord gemaakt zijn. Met werk van o.m. Stef Visjager, Kim Faber, Prosper de Roos, Maartje Duin, Dick Tuinder en Katharina Smets.

www.woord.nl

 

1Minuutjes
Minuutjes zijn radioverhalen - deels fictie, deels documentair - voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De makers wonnen er de Prix Europa mee. Sinds 2014 wordt de serie ’1Minuutje Natuur’ uitgezonden op Zapp. Het zijn minidocumentaires met beeld van Lotte van Dijck en animatie door Kris Kobes. De serie is op festivals in de hele wereld te zien, o.a. in Ottawa, Bejing, Venetië en Los Angeles.

www.1minuutjes.nl

 

Audio: Bente Hamel, Marije Schuurman Hess, Tjitske Mussche, Laura Stek, Maartje Duin, Chris Bajema, Frederique Melman, Stef Visjager, Jennifer Pettersson.
Eindmix: Arno Peeters. Eindredactie: Katinka Baehr en Stef Visjager voor Radiomakers Desmet i.s.m. de NTR.
De 1Minuutjes werden mede mogelijk gemaakt door het Mediafonds.

Foto:Claire Bontje