Miet Warlop / hetpaleis

Big Bears Cry Too (6+)

Een voorstelling over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum. Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène op gevlogen. Zoals een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness.

 

Big Bears Cry Too is een voorstelling over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum. Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène op gevlogen en zeggen iets over het individu in die wereld. Een groot, te groot, hart uit plastic dat enkel in te tomen valt door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je gelukkiger zou moeten maken, maar je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness. We landen in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen. 

SpringvilleDragging the BoneMystery MagnetFruits of Labor. Stuk voor stuk intrigerende titels en dito voorstellingen die beeldend kunstenaar en theatermaker Miet Warlop de voorbije 15 jaar met succes op de wereld losliet. Haar productie Big Bears Cry Too is er voor het eerst een voor een publiek vanaf 6 jaar.


Bekijk de trailer

 

Credits
Concept & regie Miet Warlop
Performer Wietse Tanghe / Christian Bakalov
Muziek Pieter De Meester, Joppe Tanghe, Wietse Tanghe, Miet Warlop
Technische leiding Hugh Roche Kelly / Frouke Van Gheluwe
Productieleiding Seppe Cosyns
Lichtontwerp Henri Emmanuel Doublier
Assistentie Lila John, Barbara Vackier, Ian Gyselinck, Geert Viaene (Amotec), Karolien Nuyttens, Mathias Huybrighs
Outside eye Danai Anesiadou
Productie-assistentie Tanja Vrancken
Productie en technische realisatie Miet Warlop / Irene Wool vzw (Gent) en hetpaleis (Antwerpen)
Management en coördinatie Wim Viaene, Elke Vanlerberghe
Coproductie : Vooruit Gent (BE), Gessnerallee Zürich (CH), TJP Centre Dramatique National Strasbourg (FR), AUAWIRLEBEN Theaterfestival Bern (CH), Luzerner Theater (CH)
Met de steun van Vlaamse Overheid, Stad Gent, Kunstencentrum BUDA (Kortrijk)
Met dank aan Jonas De Meester, Koen Demeyere, Marie Jeanne Symons, Bram Coeman, Koen Jansen, Maarten Van Cauwenberghe, Emma Van Roey, Michiel Goedertier (La Roy NV), Sparks FX