Grenzeloos Geluid / In The Dark België / de Brakke Grond

Oorzaken Festival

In een telefooncel een intiem verhaal in je oor gefluisterd krijgen, een kijkje nemen in de keuken van je Amerikaanse, Nederlandse of Vlaamse podcastheld, zelf een podcastverhaal leren vertellen of zien hoe audioverhalen kunnen samensmelten met theater, muziek en beeldende kunst. Het kan allemaal tijdens Oorzaken, een driedaags festival dat een ode brengt aan de mooiste podcastverhalen van over de hele wereld.

Tijdens Oorzaken kan het publiek zich drie dagen laven aan talks en workshops van meestervertellers als Scott Carrier (Home of the Brave, This American Life) en Chenjerai Kumanyika (Uncivil, Seeing White), een audiovoorstelling in het donker van Audiocollectief SCHIK (Bob), interviewprogramma's met o.a. Janine Abbring, een Industry-dag speciaal voor podcastmakers, een kinderprogramma, een podcast-party met cocktails en verhalen, en nog veel meer. 

After movie Oorzaken 2016

 

Oorzaken is een initiatief van: Grenzeloos Geluid, In The Dark België en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. 

Mede mogelijk gemaakt door: Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Fonds 21, Amsterdams Fonds voor de Kunsten, NPO-fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, deBuren, Lira en de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Nederland. 

In samenwerking met: NPO, NTR, VPRO, de Volkskrant, Dag en Nacht Media, Podcastnetwerk, Amsterdam Roots Festival, De Nieuwe Oost, Parel Radio, Klankverbond, Dutch Directors Guild, Torpedo Theater.

 

FESTIVAL PRE-HEAR 
Do 28 maart, 20:00 - 23:00 


Deze keer staat de Podcastclub, de maandelijkse 'boekenclub' voor podcastfans, makers en bingeluisteraars in het Torpedo Theater, in het teken van Oorzaken, met als gast Scott Carrier (Home of the Brave). Kom langs voor deze pre-hear! 

Reserveer

BEKIJK HIERONDER HET HELE PROGRAMMA:

vr 29 mrt 2019

za 30 mrt 2019

zo 31 mrt 2019