Paradiso / de Brakke Grond

Dans Dans

Na jarenlang aandringen is het dan zover: Dans Dans brengt hun titelloze debuutplaat opnieuw uit. Nog lang voor er gewag werd gemaakt van een New Wave of Belgian Jazz, sloopte Dans Dans het muurtje tussen de jazzscene en het pop/rockcircuit. Nu komen ze terug met een korte maar krachtige tour langs Belgische en Nederlandse podia!

 

 

De plaat die in 2012 in eigen beheer werd uitgebracht, groeide snel uit tot underground-succes en cultklassieker-in-spe. Nog lang voor er gewag werd gemaakt van een New Wave of Belgian Jazz, sloopte Dans Dans het muurtje tussen de jazzscene en het pop/rockcircuit. Verwacht eind oktober een avond waar ze hun debuut integraal spelen, aangevuld met een greep uit hun back catalogue. We zijn helemaal in voor een waar Dans Dans feestje!

Support: MDC III

Support komt van MDC III, een nieuw project van Mattias Decraene, die je herkent als saxofonist van o.a. VRWRK en Nordmann. Hij verzamelde twee drummers om zich, die de ideale medestanders zijn om zijn vurige visie neer te zetten: het ene moment ingetogen en abstract, en met een fractie van een seconde extatisch en uitbundig.