Podcast Party

In de VS zijn podcasts al een tijdje hip en happening, maar ook in Nederland zijn er steeds meer mensen die een eigen podcast starten. Tijd voor een feestje voor podcastliefhebbers én makers! 

Altijd willen weten wie de gezichten zijn achter de mooiste podcasts uit Nederland en Vlaanderen? Tijdens deze audiospektakelshow halen Echt GebeurdRelaasMan met de MicrofoonIemandMakers RadioVuile LakensKostgangers en Looking for Hillary  live on stage de leukste audiofragmenten uit de kast. 

 

Gastheer van de avond Bent Van Looy (Das Pop en podcaster in spe) leidt ons door deze wervelwind vol podcasts: hij lanceert de eerste podcast quiz en trekt Benjamen Walker nog even het podium op voor een stukje geschiedenis achter de podcast. Audiokunstenaars Duncan Speakman en Tineke De Meyer staan garant voor een collectief experiment met geluid en papier en de gloednieuwe band Podcast Party People feat. Sheila and the kit, maakt dat de luistersetting stilletjes aan wordt omgetoverd in een intense dansvloer vol podcasttunes.