Beeld Pop Arts

In de Brakke Grond, De Krakeling en Theater Bellevue

Pop Arts Festival 2018

Het internationale Pop Arts Festival presenteert vooruitstrevende voorstellingen uit de wereld van het poppen- en objectentheater. Sterk visueel theater met invloeden van dans, mime, beeldende kunst, film of muziek zie je van 17 t/m 22 april 2018 in de Brakke Grond, Theater Bellevue en De Krakeling. Hieronder vind je  de voorstellingen in de Brakke Grond. Voor het hele programma zie: popartsfestival.nl

Pop Arts-programma in de Brakke Grond

DI 17 APR & WO 18 APR
​MICHIEL DEPREZ & PIETER VISSER: FASE
In een oneindige stroom van vallende tennisballen beweegt een figuur, die vangt en misgrijpt. De jongleur versus de tennisballenautomaat, mens versus machine, in een hypnotiserende choreografie.
Lees meer

DO 19 APR
RÓSA ÓMARSDÓTTIR: TRACES
Een magisch-ritualistische performance van vier dansers in een mysterieus landschap van water, rook, planten en klanken. Het landschap komt langzaam tot leven, of zijn het de dansers die transformeren tot object?
Lees meer

DO 19 & ZO 22 APR
MICHIEL DEPREZ & RUBEN MARDULIER: OPEN ATELIER
Dit duo verkent op hilarische wijze de grenzen van circus, kunst, technologie, communicatie en lichaam en geest. Tijdens hun open atelier op Pop Arts 2018 laten ze bezoekers zien waar ze nu mee bezig zijn. Verwacht een visueel spektakel! 
Lees meer 

ZO 22 APR
ELIAS VANDENBROUCKE & GODE KEMPEN: KLUSTER
Duik in de wereld van twee figuren die op een post-apocalyptische plek belanden. Ze proberen contact te leggen met iets of iemand, maar in de eerste plaats met elkaar. Maar niets verloopt zonder com-pi-li-caties.
Lees meer

Meer Pop Arts?

Op zoek naar de ideale festivalroute om je volledig onder te dompelen in poppen- en objecttheater? Bekijk dan het volledige festivalprogramma op de festivalwebsite.  

Gemist

Deze agenda items zijn geweest.

di 17 apr 2018

wo 18 apr 2018

do 19 apr 2018

zo 22 apr 2018