Something Raw 2018

Internationaal dans- en performancefestival

Het internationale dans- en performancefestival Something Raw presenteert rauw, radicaal en vernieuwend werk van de nieuwe generatie choreografen en performancekunstenaars. Met een bonte verzameling van stijlen, genres en vormen laten we je alle uithoeken van het hedendaagse dansveld zien. Daarnaast is het jaarlijkse festival een plek voor uitwisseling, gesprek en verdieping.

Een ode aan hybride vormen

Tijdens deze zestiende editie presenteren we werk van o.a. Simon Mayer, Orion Maxted, Lester Arias, Helena Dietrich en buren. Het totale programmaoverzicht en de tijden zijn vanaf 12 februari op www.somethingraw.nl te vinden. 

Bestel een festival passe-partout

Het boeken van het Something Raw passe-partout gaat via deze link. Volg de stappen hieronder. 

 1. Boek in de webshop jouw passe-partout a € 45,00 euro en voeg dit toe aan jouw winkelmandje. Het passe-partout is persoonsgebonden. Wil je meer dan één passe-partout? Neem dan contact op met onze kassa via 020-6266866.
 2. Selecteer in dezelfde winkelsessie voor alle voorstellingen die je wilt bezoeken een passe-partoutkaartje (a € 0,00 euro).
 3. Vul je adresgegevens in (inloggen voor reeds bestaande klanten, aanmelden voor nieuwe klanten).
 4. Je rekent online af.
 5. Na afrekenen ontvang je de bevestiging van je boeking bestaande uit een passe-partout en de losse kaartjes voor de diverse voorstellingen.
 6. Wanneer je hebt gekozen voor print-at-Home vergeet dan niet je kaartjes uit te printen op A4 formaat!
 7. Bij de kaartcontrole toon je naast het voorstellingskaartje ook je passe-partout ticket.

LET OP: Niet alle zalen zijn even groot dus het kan tijdens het festival gebeuren dat bepaalde voorstellingen niet meer te boeken zijn. Probeer dan een andere tijd of kies een andere voorstelling.

di 13 mrt 2018

 • Something Shared

  Jonge kunstenaars over de uitwisseling tussen visuele en performance kunst
  Tijd: 13:00
  Locatie: Brakke Grond (Boogzaal)

wo 14 mrt 2018

do 15 mrt 2018

vr 16 mrt 2018

za 17 mrt 2018