Sonic Soirée #40

Blackie & the Oohoos (BE)
Naive Set (NL)

Met Sonic Soirée gaan we elke maand op zoek naar die bands die boven het muzikale landschap van de Lage Landen uitsteken, die kaders doorbreken en erop los experimenteren Van stevige rock tot melodieuze jazz, van koele elektronische klanken tot breekbare, intieme folksongs: wij scouten voor jou en tonen je de mooiste Vlaamse en Nederlandse parels tijdens Sonic Soiree. 

 

Zie hier het Facebook event.

Blackie & the Oohoos

De zussen Maieu creëren in hun tweede album een duistere, onwerkelijke sfeer vol onderhuidse spanning. Verwacht je aan pure, eigenzinnige, psychedelische droompop met een vleugje meerstemmige folk. 

 

We Are Public

Dit concert op 7 januari is gratis te bezoeken met je We Are Public-pas. Telefonisch reserveren is mogelijk op het nummer 020-6266866. Vermeld hierbij dat je We Are Public-lid bent. Kaartjes kunnen tot een half uur voor aanvang opgehaald worden bij de kassa bij vertoon van je We Are Public-pas en identiteitsbewijs.

 

Naive Set

Dit Amsterdamse viertal pakt hun aanstekelijke indiepop in met dromerige melodielijnen en harmonieuze samenzang. Het laatste album 'Dragon', werd uitgebracht eind november 2015 op het spannende Subroutine label. Wie de warme klanken, in prachtige liedjes gegoten hoort, zal niet verbaasd zijn dat de plaat zeer goed ontvangen is.

 

 

 

 

"Het Amsterdamse viertal Naive Set leverde in 2013 met Reclining Nude één van de fijnste indiepopalbums van eigen bodem" - Kicking the Habit