UITVERKOCHT Public Dinner

Diner, rondleiding en muziek

Voorafgaand aan Sonic Soirée #41 is er een diner in de Brakke Grond, in samenwerking met WeArePublic.
Voor slechts €10 krijgen WeArePublic leden een diner (vlees of vega) in het Eetcafé de Brakke Grond, met op de achtergrond een akoestische muzieksessie, de mogelijkheid tot een rondleiding door de grote exposite van Jasper Rigole, en toegang tot Sonic Soirée #41, met de stuwende synthpop van de Vlaamse bands Go March en BIBLES. Niet-WeArePublic leden kunnen ook meedoen, voor hen kost het € 20 euro.

Het Public Dinner is uitverkocht, je kunt geen kaarten meer kopen.

Programma

18u00 aanvang diner (met akoestische sessies tussendoor)
Om 19u30 en om 20u00 is er een rondleiding door de expo 81 dingen waarvan ik dacht dat ik ze vergeten was, hier kun je tijdens te avond op aanhaken.
20u30 begin Sonic Soirée 

Meer over Sonic Soirée

Vergeet niet je Public pas mee te nemen!

Over de expo

Al tien jaar wijdt de Vlaamse kunstenaar Jasper Rigole zich aan zijn onderzoek naar andermans herinneringen, die hij onderbrengt in het fictieve instituut IICADOM (The International Institute for the Conservation, Archiving and Distribution of Other people’s Memories). Dit archief vormt zowel de inspiratiebron als het basismateriaal voor de werken in de tentoonstelling 81 dingen waarvan ik dacht dat ik ze vergeten was. In 2013 won hij met zijn project de Young Belgian Art Prize.

Meer over de expo