Kaartverkoopinfo

De Centrale Kassa

De Brakke Grond deelt een kassa met Theater Frascati, verderop in de Nes. Onze centrale kassabalie vind je in Nes 63 (bij Frascati). Om te reserveren of voor meer informatie bel je +31 (0)20 626 68 66. 

Openingstijden Centrale Kassa


Avondkassa in de Brakke Grond

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je terecht bij de avondkassa in de Brakke Grond voor het kopen en ophalen van kaarten. Je kunt enkel met PIN betalen.

Pin only

Aan onze kassabalies kun je enkel met PIN en met Credit Card betalen.

Vakantie voor de Brakke Grond en de kassa

In de vakantieperiode is zowel de Brakke Grond als de kassa een periode gesloten

 

Online kopen

Als je je kaarten online koopt via www.brakkegrond.nl krijg je in de meeste gevallen €2 onlinekorting. (Dus bovenop eventuele andere kortingen waar je misschien recht op hebt!). Online betalen kan via IDEAL, Visa of Mastercard. Je kunt je e-tickets uitprinten op A4 papier (Print-at-Home) of je gekochte kaarten afhalen aan de kassa. Je e-ticket is een pdf-document. Om dat te kunnen openen en printen heb je Acrobat Reader nodig. 

Online uitverkocht?

Wanneer er voor een voorstelling online geen kaarten meer te koop zijn, dan loont het om te bellen met de Centrale Kassa. Soms zijn er nog plaatsen te reserveren. Bij volgereserveerde voorstellingen opent de avondkassa in de Brakke Grond vanaf een uur voor aanvang de wachtlijst. Niet afgehaalde kaarten worden voor aanvang van de voorstelling doorverkocht aan de mensen op de wachtlijst.

Problemen met online kopen?

Lees de veelgestelde vragen met betrekking tot online kopen.

 

Download Adobe Acrobat Reader

Veelgestelde vragen over online kopen

E-ticket kwijt of de printer doet het niet? Meld je bij onze kassamedewerker, dan kunnen er kopiekaarten worden uitgedraaid.

Andere betaal-mogelijkheden

Aan de kassa kun je met PIN betalen, niet meer met contant. We accepteren de Podiumcadeaukaart. Voor grote groepen is het mogelijk op factuur te betalen. Schoolgroepen kunnen betalen met de cultuurkaart, via weborder of de CJP/CultuurWerkt! pas.

Kortingen

Ben je onder de 27 jaar oud? Dan krijg je bij de Brakke Grond meestal korting. Ook met je CJP-pas, Stadspas, Sprintpas of ACT-pas heb je geluk. Kunstvakstudenten zijn bij ons helemaal spekkoper want die kunnen in de meeste gevallen gebruik maken van €5 korting op de normale prijs. Wanneer ben je kunstvakstudent? Dat begrip hanteren we vrij ruim, maar je moet wel met je studentenpas kunnen aantonen dat je een kunst- of cultuurgerelateerde studie volgt. De hoogte van de kortingen verschillen per programma, maar liggen tussen de €2 en de €5. Alle kortingen zijn ook online te koop. Vergeet niet dat je ook nog eens €2 korting krijgt als je online koopt, dat komt er nog bovenop! 

Groepskorting

Je hebt recht op groepskorting bij een reservering vanaf tien personen. Bel met de Centrale Kassa om te reserveren. De kortingstarieven zijn €3,50 bij personen van 27 jaar en ouder en €5 bij personen jonger dan 27 jaar.

We Are Public

Wij zijn trotse deelnemers aan We Are Public, de cultuurpas waarmee je gratis of goedkoop de tofste kunst en cultuur in Amsterdam bezoekt. Regelmatig kun je met je pas programma's in de Brakke Grond bezoeken. Kijk op de site van We Are Public of je als lid mag reserveren voor een voorstelling. Als dat niet het geval is, kom dan vanaf een uur voor aanvang naar onze avondkassa om je We Are Public-kaartje te halen.