Expozaal

Voor een offerte op maat, neem contact op met Mirjam Coelho via verhuur@brakkegrond.nl

Onze grote Expozaal is een moderne polyvalente ruimte met een vaste tribune, bewegende plafonds en een fraaie parketvloer. Deze ruimte is in veel opzichten het paradepaardje van de Brakke Grond. Ze is geschikt voor repetities, workshops, lezingen, congressen, vlakkevloertheater enzovoort. De afmetingen van de Expozaal zijn 20 bij 20 meter, met een hoogte van bijna 7 meter.

De kale huurprijs bedraagt €450, plus €250 per dagdeel (ex 21% BTW). De richtprijs voor een gemiddel programma (incl. techniek en andere kosten) is €1300 (ex BTW).

Specificaties

Met een tribune in de zaal is er 260m2 opervlakteruimte en zijn er zitplaatsen voor 180 personen, uit te breiden tot 300 zitplaatsen. Zonder tribune is er 400m2 oppervlakteruimte en kunnen we 500 personen kwijt. De vloer heeft een oppervlakte van 19x10m. Nachtblauwe afstopping (gordijnen) rondom, behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de technische info van deze zaal

Zij gingen u voor

''Van de generale repetities tot de uiteindelijke opnames van meerdere HUMAN-programma’s: het was zeer fijn samenwerken met de Brakke grond! Flexibel, meedenken, hartelijk…we kunnen nog wat leren van onze zuiderburen in Amsterdam!'' – Tjebbe Venema, Redacteur Het Filosofisch Kwintet HUMAN