Rode Zaal

Voor een offerte op maat neem contact op met Mirjam Coelho via verhuur@brakkegrond.nl

De Rode Zaal is een prachtig gerestaureerde, klassieke theaterzaal. Deze is ideaal voor presentaties en voorstellingen en is bovendien flexibel in te richten voor multidisciplinair gebruik. De zaal heeft een parketvloer, een verplaatsbare tribune en balkons aan drie zijden met sfeervolle loges. De Rode Zaal is ook een officiële trouwlocatie in Amsterdam.

De kale huurprijs bedraagt €450, plus €250 per dagdeel (ex. 21% BTW). De richtprijs voor een gemiddeld programma (incl. techniek en andere kosten) is €1300 (ex. BTW).

Specificaties

Met tribune in de zaal is er nog 72m2 oppervlakteruimte en zijn er zitplaatsen voor 120 personen, uit te breiden tot 162 personen in een cinema-opstelling. Zonder tribune is er 120m2 oppervlakteruimte en plek voor 300 personen. De podiumruimte in de vlakke-vloeropstelling bedraagt 8x8m. Een nachtblauwe afstopping (gordijnen) rondom behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hieronder de verschillende zaalopstellingen. Klik om te vergroten.

Bekijk technische info Rode Zaal

Zij gingen u voor

''Werken met De Brakke Grond was voor ons als thuiskomen in een weliswaar onbekende omgeving, maar waarbij de warmte van de mensen, de kennis en hun inlevingsvermogen ons meer dan geruststelden en ons het gevoel gaven alsof we er al jaren thuis waren'' – Koen Huygebaert, Artistiek Coördinator Nekka VZW