ADE'15 in de Brakke Grond

Amsterdam Dance Event ticket point en meer!

De Brakke Grond is dit jaar de centrale plek voor de programma's ADE Playground Gear en de ADE MusicTalks. Als officieel ADE Ticket and Info center zijn hier ook tickets verkrijgbaar evenals de ADE merchandise.

14 oktober: ADE GREEN

ADE Green is een eendaags symposium voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid, innovatie en sociale veranderingen in de entertainmentindustrie. Het programma bestaat uit onder meer interactieve panels, inspirerende sprekers, debatten en workshops.

Voor meer informatie over ADE Green, klik hier

15/16/17 oktober: ADE MusicTalks, Gear Test Lab and more!

Van donderdag tot en met zaterdag tonen technologiebedrijven als Pioneer DJ en Native Instruments hun nieuwste producten. En in MusicTalks komen de bekendste artiesten uit het genre aan het woord, waaronder Martin Garrix (NL), Afrojack (NL), Ron Trent & Antal(US), De Jeugd van Tegenwoordig (NL) en Camo & Krooked (AT). Daarnaast kan je de laatste gear zelf testen in het uitgebreide Gear Test Lab.

Zie wat er wanneer in De Brakke Grond plaatsvindt op de ADE '15 website.

Info en kaarten voor ADE '15

Voor meer informatie over  Amsterdam Dance Event, beschikbare kaarten en het laatste nieuws over het programma, bezoek de  website: www.amsterdam-dance-event.nl

ADE'15 at Brakke Grond