De nieuwe rekto:verso gaat over Onze Tijd

Neem nu een abonnement met dikke korting

"Al jaren noemen we 'onze tijd' een kantelpunt in de geschiedenis, maar hoe lang kan een mens blijven kantelen zonder om - of erbij neer - te vallen? In zijn nieuwste nummer 'Onze Tijd' zoekt rekto:verso het uit."

Ben je in de buurt van de Brakke Grond? Haal dan de nieuwe rekto:verso gratis op. Maar je kunt natuurlijk pech hebben, want het is heel goed mogelijk dat alle exemplaren al meegenomen zijn. Daar is een oplossing voor: neem een abonnement en krijg 'm thuisgestuurd. En alleen nu kun je ook nog 10 euro uitsparen. Want speciaal voor lezers van de nieuwsbrief en de website van De Brakke Grond heeft rekto:verso een tijdelijke actie:

Voor 20 euro (in plaats van 30 euro) krijg je één jaar lang elk nummer bij jou thuisbezorgd. Stuur een e-mail met je naam, e-mailadres en postadres naar info@rektoverso.be, met vermelding "abonnee de brakke grond". Deze actie loopt tot 10 oktober."

Samenwerking met de Brakke Grond

In samenwerking met Rekto: verso presenteert de Brakke Grond bij het verschijnen van het nieuwste nummer een artikel dat past bij de lezers van De Brakke Grond. Zo ontdek je de stijl  en inhoud van Rekto:verso. 

Dit keer kozen we voor een artikel van Rebekka de Wit.

 

Over Rekto:verso

Rekto:verso is een cultuurmagazine op papier en online dat de wereld beschouwt vanuit kunst en cultuur. Het biedt nieuwsgierige cultuurliefhebbers een verdiepende blik op film, podium, muziek, literatuur en beeldende kunst, en betrekt hen dichter bij actuele culturele kwesties. rekto:verso wil dieper graven dan kranten en radio, maar toegankelijker zijn dan de vaktijdschriften. Als tijdschrift voor cultuur en kritiek willen we bereiken dat de samenleving meer aandacht krijgt voor de kunsten, en de kunsten meer aandacht voor de samenleving.

Lees hier meer over Rekto:verso