Inzicht gezocht

Rekto:verso heeft een nieuwe website

Als je het soms niet goed weet, zullen wij het je zeggen: 'sluit je aan' bij de nieuwe website van rekto:verso. Dit magazine voor cultuur en kritiek is een van de interessantste kanalen in de Lage Landen met beschouwing over podium, muziek, literatuur, film, beeldende kunst, cultuurbeleid…Word gratis lid en geniet van de vele voordelen:

-gratis toegang tot het archief

-als eerste toegang tot de nieuwe printnummers

-je hebt keus uit een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief

-je mag meepraten over artikelen of hete kwesties

Schrijf je nu in 

Wat doet rekto:verso

rekto:verso is een cultuurtijdschrift en -website dat de wereld beschouwt vanuit kunst en cultuur. Het biedt nieuwsgierige cultuurliefhebbers een verdiepende blik op film, podium, muziek, literatuur en beeldende kunst, en betrekt hen dichter bij actuele culturele kwesties. rekto:verso wil dieper graven dan kranten en radio, maar toegankelijker zijn dan de vaktijdschriften. Als tijdschrift voor cultuur en kritiek willen we bereiken dat de samenleving meer aandacht krijgt voor de kunsten, en de kunsten meer aandacht voor de samenleving.

Word lid van rektoverso.be en lees alle artikelen online.

Ook graag het papieren magazine je handen? Op deze locaties kun je gratis een magazine afhalen.

Uit hun kersverse dossier ‘publiek’ tippen we graag het licht ironische artikel van theatermaker Tom Struyf over Vlaams-Nederlandse verschillen in publiekscommunicatie. 'Hoe hadden we het in ons hoofd gehaald om een liggende poster te bedenken met koeien, in plaats van onze portretten zoals iedereen?'