Jan Verstraeten in EKKO

win: 2x2 tickets voor show in Utrecht

Twee maanden na zijn magische optreden tijdens Grasnapolsky keert Jan Verstraeten terug naar Nederland. Op 14 april staat Verstraeten in de knusse zaal van EKKO en wij mogen voor dit concert twee kaarten weggeven.

Veelzijdig ongeleid projectiel

Jan Verstraeten is muzikant en kunstenaar. De passie voor beide was al vroeg aanwezig. Verstraeten groeide op in een grijze achterwijk waar hij met schrijven en tekenen. In zijn tienerjaren was hij actief in verschillende bands waar hij ook t-shirts, cassetten, platenhoezen en affiches voor ontwierp. Na zijn studies werkte Jan onder meerdere pseudoniemen, zoals Charlie Jones’ Big Band waar hij drie platen mee uitbracht. Tussendoor exposeerde hij zijn beeldend werk en schreef hij aan een theaterstuk.

Jan Verstraetens carrière tot 2017: een aaneenschakeling van verschillende projecten waarin hij zoekt naar zijn eigen geluid, verhaal en eigenheid. Zijn wonderschone debut EP 'Cheap Dreams' laat zien waar Verstraeten toe in staat is en dat we in de toekomst nog veel van deze man mogen verwachten.

Wil je kans maken op 2 tickets . Stuur een email met je naam naar win@brakkegrond.nl, de winnaars krijgen uiterlijk vrijdag 12 april bericht.

Utrechts podium met een neus kwaliteit en relevantie

Gelegen aan de Bemuurde Weerd Westzijde in Utrecht heeft EKKO een neus voor de muziekinhoudelijke en popculturele ontwikkelingen van het moment en bindt naast publiek ook organisatoren en medewerkers aan Utrecht. Hen biedt EKKO een leeromgeving om ervaring op de doen met het cultureel ondernemerschap. 

EKKO programmeert vernieuwend en kiest daarbij voor kwaliteit en relevantie, er is ruimte voor niches die op andere plekken (nog) geen ruimte krijgen. EKKO biedt popcultuur aan in de breedste zin van het woord; genrebreed waarbij er tevens ruimte is voor andere disciplines die het muziekprogramma verbindt met haar oorsprong en verdieping biedt.

Lees meer over EKKO