Line-up Groot Internationaal Literair Variété Spektakel bekend

Deze april zullen Bert Wagendorp, Annelies Verbeke, Erik Jan Harmens en Charlotte Van den Broeck aan de tand gevoeld worden in ludieke rubrieken als Extravaganzenborden en het Musical Interview. Ontdek de smeuige details achter hun nieuwste verhalen en gedichten. 

Line-up

Showmasters Rob Waumans en Ivo Victoria ontvangen actuele gasten in hun wervelende edoch literair verantwoorde show Waumans en Victoria's Groot Internationaal Literair Variété Spektakel op maandag 3 april. Ondersteund door de one-woman-showband Milena Haverkamp graven ze in de literaire ziel, op zoek naar de verhalen achter de schrijver. 

Bernard Wesseling: Deze Amsterdamse dichter komt nu met een nieuwe roman bij Querido: Gezelschapsjongen. 

Bert Wagendorp: Bekend Volkskrant-columnist en auteur van bestsellerVentoux. Hij komt in februari met een nieuwe, actuele roman Masser Brock, over een onderzoeksjournalist.

Annelies Verbeke: Één van de meest bejubelde literaire auteurs van de Lage Landen. Haar roman Dertig dagen werd door de lezers van NRC verkozen tot beste boek van 2015. Begin 2017 komt ze met een nieuwe verhalenbundel.

Erik Jan Harmens: Scoorde een bestseller met Hallo muur, het relaas van zijn alcoholverslaving. Komt in februari met Pauwl, een even ontroerend als humoristisch onderzoek naar wat het betekent om autistisch te zijn.

Charlotte Van den Broeck: Wordt beschouwd als het grootste poëzie talent van Vlaanderen en opende afgelopen najaar nog de Frankfurter Buchmesse. Komt in januari met een nieuwe bundel en is een fantastische performer. 

Lees meer en bestel kaarten