Ook in 2019 werken we samen met EKKO

Vlaams-Nederlandse double bill in Utrecht

De samenwerking met EKKO afgelopen maanden bleek een schot in de roos en vroeg om een vervolg. Deze komt er in de vorm van een double bill met STUFF. en Niels Broos. Een Vlaams-Nederlandse avond met twee headliners. Waar we STUFF. kennen als het geluid van de nieuwe Jazz uit Vlaanderen, is Niels Broos één van de belangrijkste Nederlandse aanstichters van een urgente stroming die het midden vindt van hiphop, elektronica en jazz.

De pioniers staan beide 9 februari op het podium in Utrecht.

STUFF & Niels Broos

Als je onmogelijk te specifiëren bent, laat je je bandnaam natuurlijk ook lekker abstract. Bij STUFF. hoor je namelijk vanalles voorbij komen, met als enige rode draad: als het maar avontuurlijk is. Met elektronische wind controllers, vocoders, scherpe gitaren en funkende bassen, is STUFF. een kleurrijk klankpallet waar je alles in kan horen wat je wil. Het enige wat je hoeft te doen, is dansen en meegevoerd worden.

Toetsenist en producer Niels Broos opereert op het grensvlak van jazz, electro en hiphop, maar nooit met twee benen in één van die genres. Als het maar wonderlijk, raar en ondefinieerbaar blijft, dan kan het.

Later dit jaar

De show van 9 februari zal de eerste zijn in een reeks double bills dit jaar in Utrecht. Houdt onze website en social media goed in de gaten, binnenkort volgt er meer informatie over de tweede double-bill.