Open call voor professionals

Geef je op voor Something Shared tijdens Festival Something Raw

Van 7 t/m 11 maart vindt de vijftiende editie van het Something Raw dans- & performancefestival plaats in de Brakke Grond en Frascati. Tien afgestudeerde kunstprofessionals volgen onder leiding van curator en dramaturg Dries Douibi het festival intensief en gaan met elkaar in gesprek over de voorstellingen, het thema 'Unlabeled: Celebrating Collapsing Categories' en hun eigen werk. Interesse? Je kan je nog tot 26 februari aanmelden.

Wat?
Vertrekpunt is de observatie dat steeds meer voorstellingen vermengd raken met andere disciplines en steeds moeilijker nog te onderscheiden zijn als kunst. Waar komt de noodzaak vandaan om samen te werken met andere werkvelden of je zelfs tijdelijk te vermommen in een andere vaktaal? Aan het einde van de week presenteert Something Shared hun bevindingen aan het publiek in een vorm die zij gaandeweg zullen bepalen: een gesprek, expositie, performance of anderszins. 

Voor wie? 
Naast kunstenaars, performers, theatermakers, choreografen en acteurs staan we ook open voor dramaturgen en curatoren om zich aan te melden. 

Wanneer en waar? 
7 t/m 11 maart in de Brakke Grond en Frascati, Nes, Amsterdam. In de middagen en avonden (vanaf 13:00uur).

Kosten:
€50 inclusief voorstellingen, lunch en diner.

Aanmelden
Wil je graag meedoen of heb je een vraag, stuur dan een e-mail vóór 26 februari naar: margot.desera@brakkegrond.nl. Graag met een korte motivatie en een korte toelichting van je verwachtingen en wensen omtrent het project. We zullen op basis van de motivatie tien mensen selecteren. 

Meer informatie over het festivalprogramma vind je op www.somethingraw.nl