Oproep: Gezinnen gezocht voor theaterproject

Een theaterervaring die je van je leven niet vergeet

Voor een project van theatermaker/regisseur Suze Milius is de Brakke Grond op zoek naar gezinnen met minstens 3 kinderen in Amsterdam. Lijkt het jullie leuk om iets buitengewoons te ervaren met het hele gezin? Lees dan even verder.

Wat zeiden je voorgangers?


"Blij dat we de kans gekregen hebben, want eigenlijk is dit wel uniek. En later als wij oud en de kinderen volwassen zijn, dan zullen we zeker en vast af en toe nog zeggen: weet je nog, toe met dat toneel, dat was toch allemaal een bijzondere periode he :-)”

(Deelnemende moeder uit Turnhout)

 

Voor de locatievoorstelling HUIS is de Brakke Grond op zoek naar gezinnen in Amsterdam, bestaande uit 2 ouders en minstens 3 kinderen. De kinderen zijn ongeveer in de leeftijd van 9-14 jaar. Jouw gezin wordt de setting van een theaterervaring voor 1 persoon per keer. Wat dat precies inhoudt, gaan we nog niet te veel verklappen. Maar dat het speciaal is, dat is zeker. De recensent van de Theaterkrant schreef bijvoorbeeld: 'U gaat iets beleven waar u nog heel wat feestjes mee vooruit kunt.' Dat is waar voor de bezoeker maar zeker ook voor de deelnemende gezinnen.

De voorstelling HUIS is eerder georganiseerd in Rotterdam en in verschillende steden in België. Nu brengt de Brakke Grond het project naar Amsterdam binnen een maand over het thema 'Thuis' in mei en juni 2017. Als het je leuk lijkt om mee te doen, dan worden de data voor voorstellingen en repetities in overleg met jullie afgesproken.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over dit project? Stuur dan een e-mail naar José Schuringa via schuringajr@gmail.com. Zij zal je er meer over vertellen en alles professioneel begeleiden. 

Meer informatie of meedoen?

Is je interesse gewekt of wil je meer weten over dit project? Stuur dan een e-mail naar José Schuringa via schuringajr@gmail.com

10 redenen waarom je als gezin moet meedoen :

1. Het is bijzonder om iets creatiefs te doen met heel je gezin

2. Het is spannend

3. Je staat steeds voor verrassingen omdat elke bezoeker anders is

4. Het is grappig

5. Het is leuker dan een pretpark

6. Je krijgt er twee toffe regisseurs als vrienden bij

7. Kinderen ontdekken belangrijke zaken over zichzelf; ze blijken creatief en oplossingsgericht. Ze leren focus houden en leren dat alle mensen anders zijn

8. Timide jongeren schrijden langs de grens van hun comfortzone

9. De reacties achteraf over je fantastische kinderen geven je vleugels

10. "Het is een ervaring voor het leven" (Aldus deelnemend gezin uit Turnhout)