Oproep voor vrijwilligers DocLab, IDFA

Word tijdens IDFA vrijwilliger in de Brakke Grond

Tijdens documentairefestival IDFA is de Brakke Grond hét centrum voor innovatie, experiment en digitale documentairekunst.
De Brakke Grond presenteert samen met IDFA DocLab: Seamless Reality van 18 t/m 29 november 2015.
Voor deze periode zoeken we vrijwilligers die affiniteit met nieuwe media hebben.

Vacature vrijwilliger DocLab

Omschrijving
DocLab is het nieuwe media programmaonderdeel van IDFA. Het programma bestaat uit een serie Live Cinema Events, een conferentie op 22 November, en een tien dagen durende expositie (18 t/m 29 november 2015). 
Als vrijwilliger bij DocLab zul je vooral ingezet worden bij de expositie. Zo geef je bijvoorbeeld de bezoekers uitleg over het gebruik van de Oculus Rift, houd je reserveringen bij, of licht je een van de andere projecten toe. Je zult de hele periode in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond staan, de partner en thuisbasis van DocLab.

Diensten
Het grootste deel van ons programma vindt plaats tussen 11:00 en 21:00, maar het kan ook zijn dat je vanaf 09:00, of tot 23:00 ingezet wordt. De diensten zullen ongeveer 6 uur duren.

Vereisten
Sociaal en vriendelijk, goed in de Engelse taal, niet bang voor techniek, affiniteit met nieuwe media of Virtual Reality is een pre. Let op: specialistische technische kennis is niet vereist.

Competenties
Bij DocLab kun je jouw kennis van nieuwe media en Virtual Reality vergroten. Je kunt je sociale en communicatieve vaardigheden verbeteren. 

Meld je aan via: 
lara.coomans@brakkegrond.nl