Start kaartverkoop HUIS

Dinsdag 18 april om 13:00

Absoluut de meest exclusieve voorstelling in ons themaprogramma THUIS [een gebruiks-aanwijzing] is HUIS van Suze Milius. Een 'verbluffende' 1-persoons beleving op locatie in Amsterdam, vanaf 20 mei. 'Deze ervaring is in mijn geheugen gegrift' zei een bezoeker. Zorg dat je klaar zit: de kaartverkoop voor de 36 plekken start op dinsdag 18 april om 13:00 via onze website en kassa.

Over 'HUIS'

Stel je voor dat je voor één moment even iemand anders zou mogen zijn? In HUIS word je meegenomen naar een onbekende locatie. Er is geen plek om je te verschuilen. Door de onverwachte situaties waar je in belandt, kun je niet langer alleen toeschouwer zijn. Zonder dat je het doorhebt word je onderdeel van een nieuw 'thuis'

Lees meer

Themaprogramma THUIS [een gebruiksaanwijzing]

Jouw eigen plekje, waar vind je dat? THUIS [een gebruiksaanwijzing] is een themaprogramma waarin we inzoomen op de diepmenselijke nesteldrang. We hechten ons steeds minder aan één plaats of één huis. In een tijd van massamigratie en Wanderlust trekken we de wereld over op zoek naar plekken - of het nou een nieuw land is of een koffiebar -  waar we op ons gemak zijn. Ook als we die niet zomaar kunnen vinden, dan zijn er nog rituelen en gewoontes die ons thuis doen voelen. Dit programma met theater, literatuur, beeldende kunst en talks is jouw handleiding naar huiselijkheid, waar je ook moge belanden. 

Lees meer