Werken bij de Brakke Grond

Vacatures

Zaalwachten

 

Stages
Elke half jaar hebben we plek voor stagiair(e)s op verschillende afdelingen. Actuele stages worden altijd hier gepubliceerd. 
Open sollicitaties (ruim vantevoren) zijn ook welkom. Neem daarvoor contact op met een medewerker van de afdeling waar je graag stage wilt lopen.

Contactinformatie medewerkers

Alle vacatures, stages en werkervaringsplekken van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond vind je op deze pagina. Salariëring van betaalde functies vindt plaats op basis van de CAO Nederlandse podia. 

De Brakke Grond biedt elk half jaar meerdere stage- en werkervaringsplekken aan voor studenten of afgestudeerden die op zoek zijn naar een kickstart van hun carrière. Wat we niet kunnen bieden aan vergoeding, compenseren we ruimschoots met persoonlijke aandacht, een op maat gemaakte stage met ruimte voor jouw interesses en ambities, en de mogelijkheid om een onderzoek te doen binnen onze organisatie. En niet te vergeten: een hecht en gezellig team, elke dag een biologische lunch, bourgondische avondjes in het café en gratis met een vriend of vriendin naar alle programma's in de Brakke Grond.